Traprenovatie

Traprenovatie

De trap in de hal is vaak de eerste indruk bij binnenkomst van uw woning. Daarnaast bevinden veel trappen zich in de woonkamer. Dat kan een grote open houten trap of wellicht een wenteltrap. Een mooie trap is het visitekaartje van uw huis.

Hout of Laminaat?

De meeste trappen in woonhuizen zijn van houten, al dan niet bekleed met vloerbedekking of laminaat. De trap is vaak een van de meest gebruikte looproutes in het huis en slijt daarom ook vrij snel. Wanneer uw trap versleten is, kunt u voordelig uw trap laten renoveren. Zo kunt u uw vertrek of hal in haar originele staat terugbrengen of het een compleet nieuw uiterlijk geven.

Soorten trappen

Er is op het gebied van trappen een hoop variatie te vinden. Een trap kan open of dicht zijn, gebogen of recht, lang of kort en de trap kan uit één stuk gebouwd zijn of uit meerdere delen bestaan. Onafhankelijk van de vorm kunnen wij ervoor zorgen dat uw trap geheel gerenoveerd wordt en een geheel nieuwe indruk geeft.
Trap-renovaties zijn mogelijk met verschillende materialen, u kunt hierbij denken aan houten vloerdelen of laminaat. Daarnaast kunt u er voor kiezen om stootranden te gebruiken en de trap een geheel naar eigen keuze kleur te geven. Zo ziet u dat u bij een trap-renovatie vele kanten op kunt en uw trap een geheel eigen stijl kan geven. Onze trap renovatie specialisten kunnen samen met u uw wensen voor uw trap bekijken en daarbij professioneel advies geven.